Samenwerken met Molenwandelingen

Over Molenwandelingen

Molenwandelingen.nl een een website die gaat over de liefde voor molens en wandelen. Die twee kunnen goed met elkaar gecombineerd worden, is onze ervaring. Daarom schrijven wij graag over de leukste wandelingen langs molens in Nederland. De routes variëren in aantal kilometers dus zijn ook goed te doen met kinderen. Samenwerken met Molenwandelingen is daardoor voor heel veel bedrijven interessant.

Van alle wandelingen kun je bij ons gratis een routekaart downloaden. Deze helpt om de wandelroute eenvoudig te kunnen voltooien. Verder hebben wij ook een blogpagina waar we leuke tips en tricks delen die te maken hebben met wandelen en molens. Samenwerken met Molenwandelingen is handig door ons grote bereik.

Samenwerken met Molenwandelingen

Heb jij een bedrijf of werk je voor een bedrijf en wil je samenwerken met Molenwandelingen? Dit zijn een aantal mogelijkheden:

  • Molenwandelingen kan een review schrijven over een overnachting in een accommodatie.
  • Daarnaast kan ook een review over een restaurant, café of andere horecagelegenheid.
  • Een advertorial voor een bedrijf wat bij Molenwandelingen past is ook mogelijk.
  • Molenwandelingen kan een review schrijven over een gerelateerd product.

Molenwandelingen is ook erg actief op verschillende sociale media, waardoor ons bereik groot is. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Mail kan ook direct naar info@molenwandelingen.nl.

Meer weten over onze disclaimer en onze rechten? Ten alle tijden zal vermeld worden dat het gaat om een samenwerking. Meer informatie vind je hier!

Molenwandelingen.nl werkte onder andere al samen met:

Molenwandelingen.nl in de pers: