Disclaimer & rechten

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Disclaimer: Ik verbleef in deze B&B op uitnodiging van ……. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijk mening.

Als ik producten ontvang om te reviewen, dan zal één van deze disclaimers onder aan het artikel staan. Als ik uitgenodigd wordt door een bestemming, hotel of restaurant, zal dit ook in de disclaimer te zien zijn. Ik zal ten alle tijden mijn persoonlijke mening delen over een bestemming, product, hotel of restaurant.

Wil jij samenwerken met Molenwandelingen? Klik dan hier!

Affiliatie links

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt Molenwandelingen daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan Molenwandelingen zich blijven ontwikkelen.

Als ik affiliatie links in een artikel heb staan, zal altijd deze disclaimer onder aan de pagina staan. Als je via een link een nachtje weg boekt, dan ontvangt Molenwandelingen daar een klein bedrag voor. Dit gaat niet ten kosten van de prijs die jij betaalt. Zo kan kunnen bij Molenwandelingen blijven ontwikkelen.

Rechten

Het is niet toegestaan om ongevraagd foto’s of artikelen van Molenwandelingen te kopiëren. Wil je gebruik maken van foto’s of artikelen op Molenwandelingen? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Alle rechten van foto’s en teksten berusten bij Molenwandelingen, tenzij anders is vermeld in het artikel.

Samenstellen routes

Het samenstellen van onze Molenwandelingen wordt zorgvuldig gedaan. Voor de schade als gevolg van vermelde onjuistheden is Molenwandelingen.nl niet aansprakelijk. Het gebruik van de wandelroutes van Molenwandelingen.nl is geheel op eigen risico.