Contact met Molenwandelingen.nl

De leukste wandelingen langs molens!

Molenwandelingen.nl is een website die gaat over de liefde voor molens en wandelen. Die twee kunnen goed met elkaar gecombineerd worden, is onze ervaring. Daarom schrijven wij graag over de leukste wandelingen langs molens in Nederland. Op de contact pagina vind je alle manieren waarop je ons kunt bereiken.

Contact met Molenwandelingen

Van alle wandelingen kun je bij ons gratis een routekaart downloaden. De routekaart helpt om de wandelroute eenvoudig te kunnen voltooien. Verder hebben wij ook een blogpagina waar we leuke tips en tricks delen die te maken hebben met wandelen en molens. Voor vragen of opmerkingen, stuur ons gerust een e-mail.

 

Meeschrijven op Molenwandelingen of contact?

Wil jij graag meeschrijven op Molenwandelingen? Dat kan! Heb jij een mooie wandelroute langs een molen ontdekt? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier of mail naar info@molenwandelingen.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Verder zijn wij ook te bereiken via onze sociale media kanalen. 

Wil jij als bedrijf samenwerken met Molenwandelingen, ook dat kan. Lees hier alle informatie over samenwerken! Ook voor samenwerkingen kun je ons een mail sturen of het bericht achterlaten via onderstaand formulier. 

Contact op nemen: