Hotel boeken voor na een fijne wandeling

Sommige wandelingen zijn niet om de hoek dus dan kan het fijn zijn om een overnachting te regelen na het wandelen (of ervoor natuurlijk). Daarom deel ik vandaag de leukste tips voor het boeken van een hotel, voor na een fijne wandeling.

Ga voor een goede locatie

Het zoeken van een goede locatie is misschien nog wel het moeilijkst. Na het wandelen wil je niet ver meer moeten wandelen of rijden met de auto of het openbaar vervoer. Daarom kun je het beste op de locatie van het eindpunt zoeken. Dit zorgt ervoor dat je alleen maar hotels kunt vinden die daar in de buurt zijn. Zelf zou ik niet verder dan 5 kilometer van het eindpunt een hotel proberen te zoeken. Anders is het nog een stuk rijden of wandelen.

Een mooie wandeling in Affligem in België is ook een leuke optie.

Hotel boeken

Controleer of je korting kunt krijgen

Voordat je gaat boeken is het altijd handig om even na te gaan of je korting kunt krijgen. Daarom ga ik altijd even naar Tripplo.nl, een handige website waar allerlei kortingscodes op te vinden zijn. Bijvoorbeeld 25% korting bij Fletcher hotels, één van onze favoriete hotelketens. De kortingen zijn altijd wisselend en daardoor vind je altijd wel een leuke en handige korting die je kunt gebruiken.

Hotel boeken: aantal dagen van te voren

Wandelen is een leuke hobby maar het weer is daarbij erg afhankelijk, daarom is het aan te raden om het hotel niet veel langer dan een paar dagen van te voren te boeken. Zo weet je zeker dat het weer goed is en dat je gaat wandelen. Het is zonde om een hotel te boeken als je vervolgens toch eigenlijk niet meer wilt of kunt gaan. Daarom is een aantal dagen tot een week van te voren boeken, mijn tip. Boeken met korting is dan ook beter mogelijk.

Hotel boeken

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Wat vind jij van een hotel boeken? Laat jouw ervaring hieronder achter!

Meer blogs?

~ Verzorging na een wandeling

Bewaren op Pinterest?

Wandeling
Molen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.