Goede verzorging na een wandeling doe je zo

Afhankelijk van hoe getraind je bent, is het belangrijk om na een hevige inspanning jouw lichaam goed te verzorgen. Want goede verzorging na een wandeling is essentieel want je wilt de volgende dag geen last hebben van pijntjes. Daarom delen wij deze tips voor een goede verzorging na een wandeling.

Voetmassage na een wandeling

Een voetmassage bij een pedicure is natuurlijk heerlijk maar wel duur en kun je niet na iedere wandeling doen. Maar thuis kun je met dit voetmassage apparaat van Coolgift ook een fijne massage regelen. Je kunt vanaf de bank ervoor zorgen dat je voeten op een goede manier verzorgt worden. Het is heerlijk om je schoenen uit te trekken na een lange wandeling en eventjes over dit apparaat te gaan met je voeten. Zelf doe ik het liefst iedere voet ongeveer vijf minuten. Dan heb je de volgende dag nergens last van.

Hoofdmassage apparaat

Dit hoofdmassage apparaat kent iedereen wel maar na een intensieve dag wandelen genieten wij hier intens van. Het een fijn apparaat om je hoofd huid te kunnen masseren. Zeker met temperaturen als deze dragen wij graag een muts of pet tijdens het wandelen. Daardoor raakt je hoofdhuid geïrriteerd en is het heerlijk om hier eventjes aandacht aan te besteden. Ook dit kun je gewoon doen tijdens een serie kijken op de bank. Het is overigens voor een goede verzorging ook belangrijk om voldoende water te drinken.

Nek massage kussen

Tijdens het wandelen dragen de meeste wandelaars een tas. De ene keer zit die vol en is deze zwaar en de andere keer zit er amper iets in. Wij hebben vaak dat de tas vol zit en vrij zwaar is. Na een lange wandeling kan het dan zijn dat je last hebt van je nek/schouders. Daarvoor is dit apparaat echt ideaal. Je kunt er namelijk een heerlijke nekmassage van krijgen, door het vibrerende kussen. Op de bank zitten en ondertussen voelen dat je nek/schouders langzaam steeds meer ontspannen dat is wel echt genieten.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Wat vind jij van een goede verzorging na een wandeling? Laat jouw ervaring hieronder achter!

Meer blogs?

~ Drie leuke wandelgebieden zonder molens

Bewaren op Pinterest?

2 thoughts on “Goede verzorging na een wandeling doe je zo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.