Wat neem je mee op een fijne wandeling?

Wij krijgen vaak de vraag, wat neem je mee tijdens een wandeling? Daarom deel ik vandaag mijn drie prioriteiten tijdens het maken van een wandeling. Dit zorgt er in mijn geval voor dat ik echt optimaal kan genieten van een Molenwandeling en de mooie natuur van Nederland. Wat neem jij graag mee?

Telefoon

Zonder mijn telefoon ga ik nooit wandelen, gezien ik dan mijn routekaart niet kan aflezen. En daarbij kun je ook altijd even een mooie foto onderweg maken die je op Instagram of Facebook kunt plaatsen. Om een goed beschermde telefoon te hebben, heb ik altijd een Samsung A52s hoesje om mijn telefoon. Zo kan ik hem zonder angst meenemen tijdens een rondje wandelen door de weilanden of bossen. Persoonlijk ben ik dol op siliconen telefoonhoesjes, doordat ze flexibel maar sterk zijn.

Wandelen bij de Lageveense molen

Goede wandelschoenen

Als iemand mij vijf jaar geleden had vertelt dat ik nu een wandelwebsite zou hebben, had ik hem of haar meteen uitgelachen. Ik hield absoluut niet van wandelen, het was saai en deed pijn aan mijn voeten. Maar sinds ik een paar goede wandelschoenen heb, is het helemaal anders. Ik vind het heerlijk en wandel zonder pijnlijke voeten lange afstanden. Daarom is het altijd belangrijk om goede waterdichte wandelschoenen te hebben, zodat je geen last hebt van externe factoren.

wandeling

Voldoende eten & drinken tijdens de wandeling

Tijdens een wandeling ben je vaak een uur tot vier uur op pad. Daarom is het belangrijk om voldoende eten & drinken mee te nemen. Je kunt natuurlijk nooit zonder water op pad gaan, dat is niet verstandig. Zelf drink ik graag veel tijdens het wandelen, zodat ik geen kramp krijg onderweg. Daarnaast is voldoende eten ook belangrijk. Zeker in de corona tijd is het helaas ook lastig om onderweg ergens lekker te gaan eten of drinken. Wees daarom goed voorbereid en neem voldoende mee!

wandeling

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke items neem jij mee tijdens een fijne wandeling? Welke schoenen draag jij graag bij het wandelen? Laat jouw ervaring hieronder achter!

Meer blogs?

~ Beste wandelschoenen

~ Hotel boeken na een wandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.