Fijne kleding voor tijdens het wandelen

Tijdens het wandelen is het natuurlijk belangrijk om fijne kleding te dragen. Zelf ben ik gek op praktische kleding maar het moet natuurlijk ook wel lekker zitten. Daarom deel ik vandaag de beste tips voor fijne kleding tijdens het wandelen. Want naast de omgeving, de molen en het weer is ook kleding erg bepalend voor een fijne wandeling.

Goede broek

Het belangrijkste van fijne kleding tijdens het wandelen vind ik zelf de broek. Je kunt namelijk zonder een fijne broek en niet lekker wandelen. Ik wil geen last hebben van mijn broek en gewoon genieten van de omgeving en het wandelen. Daar ga ik het liefst voor een sportbroek zodat er geen naden zijn die schuren of in de weg zitten. Zo kun je echt heerlijk genieten! Een sportbroek zit namelijk goed om je benen heen en dat vind ik tijdens het wandelen enorm prettig.

fijne kleding

Onderkleding

Naast de bovenlaag is ook de onderkleding belangrijk want daar kan ook irritatie in zitten. Persoonlijk kies ik graag voor een sport bh tijdens het wandelen, bijvoorbeeld van LASCANA. Zo heb je namelijk geen last van een strakke beugelbh of iets dergelijks. Daarnaast is een comfortabele onderbroek ook altijd een aanrader. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het wandelen nergens last van hebt en helemaal kunt focussen op de wandeling zelf. Voor mannen geldt dat ze minder te maken hebben met onderkleding maar ook dan kun je een verkeerde keuze maken. Denk daarom ’s morgens voor je vertrekt goed na over de kledingkeuze.

Wandelroute molenroute Groningen

Kies voor comfort – fijne kleding

Bovenal is het belangrijkst dat je kiest voor kleding waar jij je comfortabel in voelt. Om een wandeling van twee uur te maken moet je geen last hebben van een vervelende broek of een kriebelende BH. Dat zijn dan storende zaken die je niet meer kan verhelpen tijdens de wandeling. Daarom is mijn tip vooral, draag kleding waar jij je fijn in voelt en geniet van de wandeling. Ik word blij van sportkleding door het comfort maar andere mensen gaan liever voor een afritsbroek voor de multifunctionaliteit.

Wat vind jij fijne kleding voor tijdens het wandelen? Welke kleding draag jij graag bij het wandelen? Laat jouw ervaring hieronder achter!

Meer blogs?

~ Beste wandelschoenen

~ Hotel boeken na een wandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.