Dagje toeren met de motor en wandelen

Een leuke combinatie om te maken is een dagje toeren met de motor en onderweg een Molenwandeling doen. Je kunt namelijk leuke wandelingen op onze website vinden door heel Nederland heen. Iedereen kan zelf bepalen waar en wanneer je een wandeling maakt. Alle provincies, behalve Flevoland, zijn te vinden op Molenwandelingen.nl.

Een dagje toeren met de motor

Als je gek bent op motorrijden, dan is een dagje toeren met goed weer nooit verkeerd. Na een dag op de motor zitten, is het leuk om voor de afwisseling een wandeling te maken. Daarom is het een ontzettend leuk idee om motorrijden te combineren met wandelen. Op onze website vind je per provincie de mooiste wandelingen met als hoogtepunt, een molen! Je kunt meteen zien hoe lang de wandeling is en dus kiezen voor een wandeling die in jouw dagprogramma past. Bij alle wandelingen is het mogelijk om op een veilige manier te parkeren, zowel voor auto als motor.

dagje toeren met de motor

Goede motorkleding

Tijdens een dagje toeren is goede motorkleding natuurlijk essentieel. Een aanrader is Revit motorkleding, het Nederlandse merk is bekend en van hoge kwaliteit. Onderweg is goede en fijne motorkleding namelijk erg belangrijk, niet alleen voor de bestuurder maar ook voor de bijrijder. Naast kleding is ook het dragen van passende motorschoenen een must. Tegenwoordig zijn er veel motorschoenen met het model van een sneaker dus het hoeven geen grote laarzen meer te zijn. Uiteraard is het bij zowel kleding als schoenen met name belangrijk dat het goed past en goede protectie biedt.

dagje toeren met de motor

Fijne wandelkleding

Naast goede motorkleding is het natuurlijk ook belangrijk om goede kleding mee te nemen voor tijdens het wandelen. Je wilt namelijk niet met je motorkleding een wandeling van 10 kilometer doen. Daarom is het verstandig om een tasje mee te nemen met wandelkleding of in ieder geval schoenen zodat je deze kunt aan trekken wanneer je op de locatie bent aangekomen. Zelf ben ik altijd met mijn goede wandelschoenen op pad, dus ook tijdens een dagje op de motor neem ik ze mee. Zodat je als je onderweg een mooie wandeling gaat maken, goede schoenen niet ontbreken. Ook een fijne ventilerende jas en flexibele broek zijn een aanrader.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij ook een dagje toeren met de motor? Welke wandeling zou jij dan gaan doen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer blogs?

~ Tips voor goede schoenen

~ Hotel zoeken na het wandelen

Wandeling
Molen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.