Camera & accessoires voor tijdens het wandelen

Tijdens een mooie wandeling neem ik graag mijn camera mee, om het vast te leggen voor mijn website maar ook omdat ik het leuk vind om terug te kijken. Het is een hobby om mooie foto’s te maken en deze bijvoorbeeld af te drukken voor in huis. Daarom vertel ik vandaag graag alles over wat voor camera & accessoires ik meeneem tijdens het wandelen.

Systeemcamera

Een systeemcamera is the best of both worlds, de kwaliteit van een spiegelreflex camera maar wel ontzettend compact en goed mee te nemen. Persoonlijk gebruik ik al jaren een systeemcamera en ben daar enorm blij mee. De Sony A7 Mark 4 kopen is een goede tip. De kwaliteit is echt geweldig van deze camera! Een verstelbaar schermpje is handig om ook foto’s vlakbij de grond te kunnen maken en niet op de grond te hoeven liggen. Dit is een optie die ik tijdens het wandelen zeker vaak gebruik.

camera & accessoires

Camera & accessoires – tripod

Een tripod is een accessoires die ik eigenlijk altijd in mijn tas heb zitten, ik kan niet zonder. Soms wil je een foto nemen van het hele gezelschap en dan is een tripod onmisbaar. Zo kun je mooie foto’s maken van een goede hoek, daarbij zijn de foto’s ook nog eens stabiel genomen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een draaiende molen op de foto wilt zetten. Een tripod neemt daarbij weinig ruimte in en kan voor heel veel momenten uitkomst bieden.

camera & accessoires

Voldoende batterijen en geheugenkaartjes

Naast een tripod heb ik altijd een goede voorraad aan volle batterij en lege geheugenkaartjes. Je wilt namelijk niet net een mooi beeld missen doordat je camera leeg is. Daarbij neemt dit ook enorm weinig ruimte in dus zou ik niet weten waarom je er niet voldoende meeneemt. Geheugenkaartjes zijn altijd handig en is een goede tip voor bijvoorbeeld de feestdagen of je verjaardag. Het is een relatief klein cadeau waar je veel aan hebt. Voor geheugenkaartjes geldt ook, je kunt er nooit te veel hebben!

wandelroute Molen D

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke camera en accessoires neem jij mee tijdens een fijne wandeling? Welke camera gebruik jij graag? Laat jouw ervaring hieronder achter!

Meer blogs?

~ Beste wandelschoenen

~ Hotel boeken na een wandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.