Wandelroute Noordmolen Twickel – 7,5 kilometer

Wandelroute Noordmolen Twickel – 7,5 kilometer

Overijssel
De wandelroute Noordmolen Twickel is een prachtige wandeling langs deze watermolen in Overijssel. De wandeling is maar 7,5 kilometer en daarmee goed te doen voor iedere wandelaar. Onderweg kom je ook langs unieke gebieden zoals het landgoed Twickel. Deze wandeling is een omschrijving en werkt niet met wandelknooppunten. Wandeling dwars over en rondom het landgoed Twickel - Start- en eindpunt de NoordmolenTwickel – 7,5 kilometer en circa 90 minuten. (meer…)
Read More
Wandelroute Middelstum en Kantens – 7,6 km

Wandelroute Middelstum en Kantens – 7,6 km

Groningen
Deze wandelroute Middelstum en Kantens is 7,6 kilometer en is een combinatie van wandelen door de polder en wandelen door de Groningse dorpen. Het Groninger Landschap heeft ons echt verbaasd tijdens onze wandeling in Middelstum. De twee molens de Hoop in Middelstum en de Grote Geert in Kantens zijn indrukwekkend en leuk om langs te wandelen. (meer…)
Read More
Wandelroute De Wieker Meule – De Wijk – 8,4 km

Wandelroute De Wieker Meule – De Wijk – 8,4 km

Drenthe
De wandelroute de Wieker Meule in de Wijk in Drenthe is een wandeling van 8,4 kilometer door de bossen en het beeklandschap. Maar het hoogtepunt van de wandeling is natuurlijk de molen zelf, die je aan het begin van de route al tegenkomt. Het eerste gedeelte van de wandeling gaat door het dorp de Wijk en later door het buitengebied van de Wijk. Momenteel zijn er in en rond het dorp ontzettend veel ooievaarsnesten dus dat is leuk om te bekijken tijdens het wandelen. (meer…)
Read More